Serviciile noastre


PROJECT MANAGEMENT

PROJECT MANAGEMENT


Datorita experientei de peste 12 ani in domeniul constructiilor, oferim servicii de PROJECT MANAGEMENT pentru lucrarile de arhitectura, rezistenta si instalatii in construirea si amenajarea spatiilor de birouri, cladirilor industriale, logistice, comerciale si rezidentiale.

CONSULTANTA

CONSULTANTA


Oferim CONSULTANTA in domeniul constructiilor prin intermediul serviciilor de: Cost Management, Ofertare, Due Diligence, Claim Management, Testing & Commissioning, Coordonare si urmarire lucrari, Expertize Tehnice, gestionare Garantii, Contractare si Verificare solutii/proiecte/cantitati.

PROIECTARE

PROIECTARE


Echipa noastra va poate ajuta cu Proiectarea de instalatii electrice, curenti tari, curenti slabi, BMS, sanitare si HVAC pentru toate fazele necesare unei investirii: SF, DTAC, DTOE, DTAD, PT, DDE si AS BUILT, in domeniul office, industrial, logistic, residential si retail.

EXECUTIE

EXECUTIE


Executam lucrari de instalatii electrice curenti tari, curenti slabi, BMS, sanitare si HVAC, iar impreuna cu partenerii nostri putem executa lucrari la cheie in constructia si amenajarea spatiilor de birouri, cladirilor industriale, logistice, comerciale si rezidentiale.

DIRIGINTE DE SANTIER

DIRIGINTE DE SANTIER


Dirigintele de santier este reprezentantul Beneficiarului in santier, care impreuna cu Proiectantul si Responsabilul Tehnic cu Executia si restul echipei de ingineri implicati in lucrare, se asigura ca proiectul, legislatia in vigoare si nivelul de calitate solicitat de catre Beneficiar.

RESPONSABIL TEHNIC CU EXECUTIA

RESPONSABIL TEHNIC CU EXECUTIA


Responsabilul Tehnic cu Executia este expertul executantului din domeniul constructiilor, care impreuna cu Proiectantul, Dirigintele de santier si restul echipei de ingineri implicati in lucrare, se asigura ca proiectul, legislatia in vigoare.

SOLICITA O COTATIE ONLINE!

Daca ai o lucrare mai complexa sau ai o lucrare urgenta ne poti contacta chiar acum!