Prezentare


Societate comerciala infiintata in 2008, cu capital privat romanesc 100%, avem o experienta de peste 12 ani in domeniul constructiilor si instalatiilor, furnizand de-al lungul timpului servicii de Project Management, Consultanta, Proiectare, Executie, Diriginte de santier si Responsabil Tehnic cu Executia. Proiectele noastre au acoperit multiple segmente din domeniul constructiilor din Romania: office, retail, industrial, logistic, comercial, domeniu public si sanitar.

In functie de serviciile solicitate, ne ajutam clientii pe tot parcursul desfasurarii contractului prin experienta noastra si a specialistilor nostri, asigurandu-ne ca legislatia, proiectele si contractele sunt implementate la cel mai inalt standard de calitate, in termenele stabilite de comun acord.

Ne propunem prin fiecare proiect sa ridicam standardele de calitate in domeniul constructiilor si sa ne ajutam clientii sa-si atinga obiectivele, dar si sa creionam un viitor mai bun pentru noi dar si pentru ceea ce ne inconjoara.

despre-noi

De ce să ne alegi pe noi?


EXPERIENTA

Experienta de peste 12 ani in domeniul constructiilor si instalatiilor.

PROFESIONALISM

Din anul 2008 oferim profesionalism, talent și pasiune in ceea ce facem!

PRETURI ACCESIBILE

Incercam prin fiecare proiect sa ridicam standardele de calitate in domeniu si sa oferim preturi accesibile clientiilor nostri.

DISPONIBILITATE

Ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon: +40732.95.35.45 sau utilizand formularul de contact.

SOLICITA O COTATIE ONLINE!

Daca ai o lucrare mai complexa sau ai o lucrare urgenta ne poti contacta chiar acum!