PROJECT MANAGEMENT


Datorita experientei de peste 12 ani in domeniul constructiilor, oferim servicii de PROJECT MANAGEMENT pentru lucrarile de arhitectura, rezistenta si instalatii in construirea si amenajarea spatiilor de birouri, cladirilor industriale, logistice, comerciale si rezidentiale.

Oferim suport clientilor nostri inca de la faza de proiectare si contractare, precum si pe toata durata planificarii, executarii lucrarilor si receptionarea acestora, prin intermediul project managerilor din echipa noastra din Bucuresti dar si din tara.

Conform Standardul roman SR 13465:2007 Project Managementul se defineste ca fiind: “Planificarea, organizarea, monitorizarea si controlul tuturor aspectelor proiectului, precum si managementul si leadership-ul tuturor celor implicati pentru a realiza in siguranta obiectivele proiectului in cadrul criteriilor agreate de timp, costuri, domeniu de aplicare si performante/calitate.”

Identificare/concept —→ Fezabilitate/definitie —→ Dezvoltare/proiectare —→ Aprobare/evaluare/finantare —→ Implementare —→ Operatiuni/evaluare post-proiect.

PROJECT-MANAGEMENT-img1

Pe toata durata derularii proiectului dumneavoastra putem sa ne ocupam de proiectare, autorizare, bugetare, planificare, urmarire lucrari, coordonare executie si receptionarea acestuia. Avem experienta in cautarea de solutii, identificarea activitatilor, optimizari tehnice si comerciale, estimarea duratelor si resurselor, identificarea relatiilor si dependentelor activitatilor, identificarea constrangerilor, urmarire post implementare, notificarea garantiilor, receptii la terminarea lucrarilor si la expirarea garantiilor.

Echipa noastra de specialisti este pregatita sa aplice legislatia Romaneasca si Internationala, bazandu-ne pe experienta anterioara si pe exigentele din punct de vedere calitate la cele mai inalte standarde in proiectele dumneavoastra.

PROJECT-MANAGEMENT-img2
PROJECT-MANAGEMENT-img3
PROJECT-MANAGEMENT-img4