CONSULTANTA


Oferim CONSULTANTA in domeniul constructiilor prin intermediul serviciilor de: Cost Management, Ofertare, Due Diligence, Claim Management, Testing & Commissioning, Coordonare si urmarire lucrari, Expertize Tehnice, gestionare Garantii, Contractare si Verificare solutii/proiecte/cantitati.

In cei peste 12 ani de existenta am acumulat experienta relevanta si am colaborat cu specialisti ocupandu-ne de servicii de consultanta complexe pentru clientii nostri, in toate domeniile din constructii si instalatii.

Verificarea de costuri pentru fiecare serviciu/material/manopera, ofertarea de lucrari constructii/instalatii, verificari tehnice inainte de achizitie a cladirilor precum si a cartii constructiei, testarea si comisionarea instalatiior electrice, sanitare si HVAC se afla pe lista de servicii pe care le putem oferi.

Avem specialisti care se pot ocupa de expertize tehnice pentru constructii si instalatii, gestionarea garantiilor, contractarea si verificarea solutiilor din proiectele de executie.

CONSULTANTA-img1
CONSULTANTA-img2
CONSULTANTA-img3
CONSULTANTA-img4