Cine este DIRIGINTELE DE SANTIER?

Cine este DIRIGINTELE DE SANTIER?

Dirigintele de Santier este reprezentantul Beneficiarului in santier, care impreuna cu Proiectantul si Responsabilul Tehnic cu Executia si restul echipei de ingineri implicati in lucrare, se asigura ca proiectul, legislatia in vigoare si nivelul de calitate solicitat de catre Beneficiar sunt respectate. Specialistii nostri pregatiti sa va ofere sfaturi pentru orice domeniu al constructiilor (arhitectura, structura, instalatii electrice, sanitare, HVAC si gaze). Orice investitie se face prin supravegherea de catre Dirigintii de Santier autorizati de catre Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC).

Pe site-ul Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC) veti gasi registrul de evidenta a Dirigintilor de Santier autorizati: https://www.isc.gov.ro/list_aut-dir.php.

Dirigintele de santier este responsabil cu verificarea calitatii, respectare legislatiei si a proiectului de executie, participa la toate fazele si probele de executie, la receptii si intocmeste Cartea Constructiei. Pentru a vedea in detaliu obligatiile Responsabilului Tehnic cu Executia (RTE), puteti accesa sectiunea site-ului nostru aici:  https://cvmec.ro/servicii/diriginte-de-santier/.

Important: Nu se mai pot receptiona constructii fara Diriginti de Santier. In fiecare tara exista sub diverse forme, specialisti care urmaresc in faze ca proiectele sa fie implementate si pe teren, in conditii de calitate si respectand legislatia in vigoare aferenta fiecarei tari. Un proiect tehnic bun nu este suficient pentru a avea garantia ca el a fost si implementat in teren: poti avea ceva pe foaie si altceva pe teren. Dirigintele, la receptia de la terminarea lucrarilor, isi spune punctul de vedere cu privire la realizarea acestora care se va anexa la procesul verbal de la terminarea lucrarilor.

Echipa noastra va poate oferi servicii de Dirigintele de Santier in orice domeniu al constructiilor (arhitectura, structura, instalatii electrice, sanitare, HVAC si gaze), iar pentru a solicita o oferta o puteti face din pagina de contact aici: https://cvmec.ro/contact/.